Websites voor ondernemers

Start met je website!

Website hulp voor bedrijven

Geen zorgen over uw website of intranet. Ik regel het.

Individuele begeleiding en training

Leer in je eigen tempo meer over WordPress en leer precies wat nodig is voor jouw website.

Website onderhoud met strippenkaart

Bekijk hoe het werkt

Hulp bij jouw WordPress website


Ben jij gestart met het maken van jouw WordPress website en loop je vast? Zoek je ondersteuning bij het onderhouden van je website? Ik kan je helpen zodat jij weer tijd hebt om te doen waar jij goed in bent. Ik help al meer dan 7 jaar ondernemers (ZZP'ers, therapeuten, coaches, etc.) met hun WordPress websites. Denk hierbij aan websites maken, teksten schrijven, afbeeldingen toevoegen, vindbaarheid verbeteren in Google. Ik bied jou hulp op maat en breng daarbij 20 jaar website ervaring met mij mee.
Waarmee kan ik je helpen?


Alle hulp vindt op dit moment plaats op afstand. Zodra dit wijzigt zal ik dit hier weergeven.

Website hulp voor bedrijven


Update juni 2020: Vanaf september ben ik weer voor grotere klussen in te huren.

Soms is het fijn om even wat extra handen te hebben in uw bedrijf. Als een project niet zo goed loopt. Als u tijd te kort komt en de deadline komt dichterbij. Met mijn jarenlange internet en intranet ervaring kan ik u vast verder helpen.

Denkt u hierbij aan advies over hoe verder te gaan met de website / intranet, hulp bij een nieuwe website, korte verbetertrajecten, ondersteuning bij webredactie of hulp bij een migratietraject. Ik heb vooral veel ervaring met SharePoint, Sitecore en WordPress en leer een ander CMS snel kennen.

Meer over website hulp voor bedrijven