Begeleiding, advies en webredactie

Update: Op dit moment heb ik geen ruimte voor nieuwe opdrachten. Neem wel gerust contact op, ik werk ook samen met andere ZZP-collega’s die misschien kunnen helpen.

Graag help ik jou om aan de slag te gaan met je website of de communicatie van je onderneming. Maar ook als je het moeilijk vindt om echt aan de slag te gaan, kan ik je een steuntje in de rug geven.

Begeleiding en advies

We kijken samen naar hoe jij werkt, ik help je met specifieke communicatieproblemen en vraagstukken en ik zorg dat je weer aan de slag gaat. Ik leer jou het werk zelf te doen (met een beetje hulp). Belangrijk is dat ik jou in je kracht zet, zodat je meer vertrouwen krijgt. Denk daarbij aan hulp bij de volgende problemen:

  • je ziet erg op tegen het schrijven van de teksten voor je website of het lukt je niet goed
  • je bent niet handig met de computer en bent bang om dingen fout te doen
  • je vindt het moeilijk om echt te starten met werken aan je website en stelt het steeds uit
  • je weet niet waar je moet beginnen met je website dus je doet maar niets en de informatie op je site is daardoor erg verouderd
  • je hebt te weinig kennis van WordPress en loopt steeds tegen dezelfde problemen aan met je website
  • je vindt het moeilijk om je website goed aan te laten sluiten op de behoeften van je klanten

Uiteraard kun je deze vorm van begeleiding samen krijgen met een individuele training WordPress. Deze onderwerpen hangen vaak nauw met elkaar samen.

Webredactie

Wil je graag dat ik je wat werk uit handen neem? Dan kan ik ook (gedeeltelijk) de webredactie van jouw website op mij nemen. Ik ben snel thuis op jouw website en help je graag.

Tarief

Ik hanteer voor ondernemers een tarief van 55 euro exclusief BTW per uur.

Interesse?

Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Deel deze pagina

Reacties zijn gesloten.