WordPress workshop op maat


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 13 november 2020


Basis WordPressHeb jij al een WordPress website en wil je weten hoe deze werkt? Wil je graag zelf je teksten beter kunnen bijhouden en wijzigingen kunnen doorvoeren? Dan ben je van harte welkom tijdens een workshop ochtend of middag in Nieuwegein. Je werkt aan je eigen website in WordPress. Je krijgt uitleg over jouw vragen en kunt snel weer verder.

Voor wie?

  • Voor ondernemers die al een WordPress website hebben en hier meer over willen leren of kleine problemen met hun website willen oplossen.
  • Voor ondernemers die graag zelf willen werken aan hun WordPress website, maar daar wel wat ondersteuning bij kunnen gebruiken.

Wanneer en hoe laat?

In overleg enkele uren in de ochtend of middag. We kijken wat het beste uitkomt in onze agenda’s.

Welk resultaat kun je verwachten?

Na deze ochtend kun je met meer zelfvertrouwen je WordPress website bijwerken en bijhouden. Ik bied onder andere hulp bij:

  • back-up en updates
  • basis beveiliging
  • teksten en navigatie
  • opmaak van de pagina’s
  • WordPress meldingen uit footer weghalen
  • Google maps kaartje toevoegen

Waar?

Alle hulp vindt op dit moment plaats op afstand (online meeting en scherm delen). Je kunt dus op je gemak thuis werken aan je website. Ik kijk met je mee.

Prijs

55 euro per uur exclusief BTW (inclusief koffie/thee). Je ontvangt een factuur achteraf.
Ben je klant bij mij en maak je gebruik van een strippenkaart? Dan kun je daar ook mee betalen, overleg dan even met mij.

Praktisch

Gebruik een laptop mee waarop je zelf goed kunt werken. Zorg ervoor dat je de inloggegevens van je website bij de hand hebt. Een tablet is doorgaans wat minder geschikt.

Interesse in de WordPress Workshop op maat?

Laat mij weten dat je interesse hebt per  e-mail of met een telefoontje (06 422 87 416). Ik neem dan snel contact op.

 


Wat vinden ondernemers van workshops MetDaphne?

Samen werken aan jouw website - Jan en MarleenJan over de ‘Durf te schrijven’ workshop:

Een korte en toch zinvolle workshop gevolgd. Daphne gaf een heldere presentatie omtrent het onderwerp teksten. In groepjes hebben we daarna inhoud gegeven aan het geleerde of geconstateerd dat er nog het nodige werk is te doen? Compact, zinvol, motiverend!

Marleen over de ‘Durf te schrijven’ workshop:

Tijdens de workshop was er genoeg ruimte voor de eigen ervaringen en vragen. Daphne integreerde dit perfect in haar informatie die ze wilde delen. Vooral de links en Youtube filmpjes die Daphne erbij heeft gezocht zijn voor mij waardevol. Waar vind ik passende informatie voor mijn bedrijf, zonder dat ik daar zelf het hele internet voor moet afspeuren. Dat was voor mij het waardevolste op deze dag. De goede links en sites en daarbij ook andere ondernemers die willen groeien. Het delen was voor iedereen leerzaam en inspirerend.

Deel deze pagina

Reacties zijn gesloten.