Individuele WordPress training

WordPress is heel eenvoudig: dat hoor je vaak. Maar ik hoor net zo vaak: WordPress is veel ingewikkelder dan ik dacht. Veel ondernemers laten hun website bouwen maar weten er na een tijdje niet goed mee om te gaan. Ze hebben een handleiding, maar kunnen daar niet goed mee uit de voeten. Ze zijn ook bang dat ze iets verkeerd doen en durven daarom niet goed te werken aan hun website.

Individuele WordPress Training

Het helpt om ervaring op te doen en gewoon te beginnen. Of om een korte WordPress training te volgen om de basis onder de knie te krijgen. De voordelen van een individuele WordPress training zijn:

  • ik kan helemaal rekening houden met jouw tempo en met jouw vragen
  • ik kan met jou bespreken welke specifieke zaken je wilt oefenen en deze ook direct gaan oefenen
  • je kunt alle vragen stellen die je hebt opgespaard
  • je kunt de tijd nemen om weer vertrouwen te krijgen in jouw vaardigheden

Mijn stelling is: ‘Iedereen kan een website bijhouden met WordPress, maar niet iedereen kan dit zonder begeleiding.’

Uiteraard kun je deze training combineren met begeleiding en advies. Deze onderwerpen hangen vaak nauw met elkaar samen.

Tarief

Ik hanteer voor ondernemers een uurtarief van 48 euro exclusief BTW. Kom je met twee personen? Dan reken ik 72 euro exclusief BTW per uur, dat is 25% korting (dus 36 euro per persoon per uur). Ook dan kun je veel onderwerpen bespreken, al moet ik mijn aandacht wat verdelen. Maar het scheelt natuurlijk in de kosten. Meestal is een ochtend of middag voldoende om weer goed verder te kunnen.

Locatie

Houten of omgeving (in overleg).

Interesse?

Neem contact met mij op voor een afspraak.

Deel deze pagina

Reageren is niet mogelijk