Website voorbeelden van klanten

Hieronder staan voorbeelden van de projecten die ik heb afgerond tijdens mijn 5 jaar ondernemerschap. Daarnaast heb ik intussen een groot aantal ondernemers persoonlijk mogen begeleiden, zodat zij beter kunnen werken met hun website.

Organiseer je bedrijfsgroei

Organiseer je be...

Organiseer je bedrijfsgroei

Organiseer je bedrijfsgroei

Kyra was toe aan een nieuwe website. Ze heeft mooie foto’s laten maken en samen met de juiste kleuren vormt het een heel mooi geheel. Het thema dat is gebruikt heet Avada, hierin is veel mogelijk. Het is een thema met een page builder, waardoor je elke rij mooi kunt opmaken. Het leren werken met dit thema is wel wat ingewikkelder, maar het ziet er prachtig uit.

www.organiseerjebedrijfsgroei.nl

M en T Nijkerk

M en T Nijkerk

M en T Nijkerk

M en T Nijkerk

M en T Nijkerk zocht een eenvoudige website met een stoere uitstraling. Een soort kleine etalage voor de winkel.

www.mentnijkerk.nl

Sexual Grounding

Sexual Grounding

Deze website voor Mini gebruikt het thema Flash. Een mooi thema, waarmee de homepage een eigentijdse en elegante uitstraling heeft gekregen. De keuze van een aantal mooie basisfoto’s van Shutterstock helpen mee om het een mooie website te maken.

www.sexualgrounding.nl

De Uitdaging

De Uitdaging

De Uitdaging in Houten had heel snel een website nodig. Voor Michelle maakte ik deze basis website binnen één week. Gelukkig bood het inspiratiehuis in Nieuwegein een goede basis. Met eigen kleuren en leuke iconen is het toch een website met een heel andere sfeer geworden.

www.deuitdaginghouten.com

Pad van Verlies

Pad van Verlies

Pad van Verlies

Pad van Verlies

Samen met Lieneke maakte ik de website Pad van Verlies. Het is gelukt om er in korte tijd een mooie website van te maken die echt bij haar past. Dat leverde mooie reacties op, zoals deze:

www.padvanverlies.nl

Famke van der Made

Famke van der Made

Voor de website van Famke heb ik samengewerkt met Wendy. Wendy heeft het logo ontworpen. Op basis daarvan heb ik de kleuren gekozen die overal terugkomen. De afbeelding aan de rechterkant heeft een speels effect en wordt wat zachter getoond. Het is een website die goed weerspiegelt wie zij is en wat zij doet.

 

www.famkevdmade.nl

Indowees

Indowees

Tijdens de zoektocht naar haar biologische ouders gebeurde er veel. Zo veel dat Wendy hier graag een website van wilde maken, ook om andere mensen te ondersteunen met hun zoektocht. Deze website draait vooral om haar blogs over haar belevenissen.

 

www.indowees.nl

Compassionate Le...

Compassionate Leadership

Voor deze website heb ik ook het logo ontworpen. De kleurstelling en foto’s maken het af. Ik heb geholpen met het schrijven van teksten.

 

www.compassionate-leadership.nl

Orgine

Orgine

Voor deze website heb ik ook het logo ontworpen. De foto’s komen grotendeels van Pixabay en vormen een mooi geheel met de tekst.

 

www.orgine.nl

 

Marianne Kalkman

Marianne Kalkman

Marianne had een verouderde WordPress website en wilde graag een nieuw thema gaan gebruiken. Marianne heeft zelf een mooi thema uitgezocht: Let’s Blog. Ik heb dit naar haar smaak verder ingericht. Ik onderhoud nu ook haar website (updates en back-ups).

www.mariannekalkman.nl

FysiovdBerge

FysiovdBerge

De website van Marian was gehackt en er moest heel snel een nieuwe website komen. Dat is gelukt! Gelukkig waren nog veel afbeeldingen terug te vinden waardoor de site snel gevuld kon worden.

 

www.fysiovdberge.nl

Traumaoplossingen

Traumaoplossingen

Voor deze website heb ik zowel de website als het logo ontworpen. Het moest een eenvoudige website worden, zodat mensen die hulp zoeken bij traumaverwerking snel weten waar zij terecht kunnen.

 

www.traumaoplossingen.nl

Jacqueline Dueri...

Jacqueline Duerinck

Jacqueline had een verouderde WordPress website en wilde graag een nieuw en moderner thema gaan gebruiken. Ik heb haar ook geholpen bij het schrijven van teksten.
www.jduerinck.nl

Onstpanningszone

Onstpanningszone

De website van Iris was gehackt en niet meer te gebruiken. Deze website is eenvoudig maar bevat wat speelse details, zoals de stippellijnen.

www.ontspanningszone.nl

Den Bossche Make...

Den Bossche Makelaar

Een mooi voorbeeld van een geavanceerd WordPress thema. Dit thema maakt het mogelijk te zoeken op bepaalde eigenschappen van een huis. Ook kunnen woningen via de website worden aangeboden om te laten verkopen. Voor deze website heb ik extra programmeerhulp ingeschakeld. Het berekenen van de hypotheek gebeurt met een plugin.

www.denbosschemakelaar.nl

Nieuwsbrief Life...

Nieuwsbrief Life Force Fitness

Life Force Fitness help ik regelmatig met werkzaamheden aan de website. De e-mail nieuwsbrieven heb ik gemaakt met de MailPoet plugin in WordPress.

Biodanza Natuurl...

Biodanza Natuurlijk Dansen

Jolanda wilde voor haar wekelijkse Biodanza groep graag een eenvoudige website waarop zij de belangrijkste informatie kon presenteren. Ik heb voor haar de website en het logo gemaakt.

www.biodanzanatuurlijkdansen.nl

Shiatsupraktijk ...

Shiatsupraktijk Jan van Rossum

Voor Jan heb ik de website gemaakt in WordPress. .Hij heeft mij ook gevraagd toen hij bijna klaar was om een review van zijn teksten te doen.

Later heb ik nog een afsprakenformulier toegevoegd. Jan zegt hierover:

Ik wil je wel even melden dat onze gezamenlijke afspraken functie heerlijk werkt. Krijg vrijwel geen telefoon, weinig inspanning om een afspraak te maken, dat is prettig voor de klant en voor mij !!


www.shiatsupraktijkjanvanrossum.nl

Kracht van Samen...

Kracht van Samenspel

Lise wilde graag een site voor haar nieuwe praktijk. Ik heb voor haar het logo ontworpen en de website geregeld.

 

Zij zegt hier zelf het volgende over:

Het is prettig dat Daphne voorafgaand uitlegt op welke wijze ze werkt, welke verwachtingen ze van jou heeft en in welk tempo gewerkt kan worden. De samenwerking is erg vanzelf gegaan. Telkens lever ik mijn wensen aan, waar Daphne mee aan de slag kan. Ik vind Daphne precies in haar werk, ze is sterk in het meedenken met de ander en ze doet graag haar best voor je. Als klant heb ik me bij Daphne erg vrij gevoeld om steeds maar te vertellen wat en hoe ik het graag zou willen – en dan wordt een website pas echt van jou! Trots, kan je dan samen zijn 🙂 Ook plezier en fijne lachmomenten zijn in onze samenwerking prettig geweest. Juist, omdat het bouwen van een website toch best een serieuze en ingewikkelde taak is.

www.krachtvansamenspel.nl

Nature Wise

Nature Wise

Bowine wilde een website met veel kleur en een frisse uitstraling, tegen lage kosten.

www.nature-wise.nl

Vrienden van Bio...

Vrienden van Biodanza

Deze website is gemaakt voor Ron Otten voor een nieuw opgerichte Stichting. Het bevat ook een ideal module om donaties te kunnen doen.

www.vriendenvanbiodanza.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.