Referenties / Recensies

Update: Op dit moment heb ik geen ruimte voor nieuwe opdrachten. Neem wel gerust contact op, ik werk ook samen met andere ZZP-collega’s die misschien kunnen helpen.

Dit zeggen mijn klanten over mijn werk:

2020

Monique Haarman
geholpen op diverse momenten in 2019

Niet gehinderd door enige kennis werd ik vorig jaar ‘verantwoordelijk’ voor de website van ons bedrijf.

Een aantal dingen waren goed te doen in WordPress maar ik liep toch ook wel eens vast. Het was heel fijn om dan terug te kunnen vallen op Daphne. Met heel veel kennis en ook veel geduld, wist zij mij in eenvoudige taal duidelijk te maken hoe ik bepaalde dingen aan moest pakken. Ik heb heel veel van Daphne geleerd op een prettige manier. Dank.

2019

Edith van de Lockant-Geschiere
februari 2019
over individuele training / begeleiding bij haar WordPress site
meestervandelockant.nl

Ik vond het erg leuk en leerzaam!
In korte tijd heb je me een stuk verder geholpen. Zo houd ik er ook lol in.


2017


Vincent Bouwmeester

www.bouwmeestervastgoed.nl

2016

Gina de Goede
www.orgine.nl
Portfolio Orgine

Het is een kunst een kunde en als ervaring fijn om te merken, wanneer de website ook samenvalt met de persoon. Dat is met Daphne zo, ze is echt met je, fris, positief, stimulerend, engelengeduld tot een bepaald punt, integer, eager. Echt een aanrader!

De workshop, ” Durf te schrijven voor jouw website” was heel inspirerend.
Vooral ook leuk om met anderen uit te wisselen waar je wel en niet tegen aanloopt.
Fijne locatie en MetDaphne die vanuit enthousiasme en kennis van zaken, deze workshop heeft gegeven. Ze gaat er nog meer geven!

Astrid Boot
astridboot.com.au

Etienne Hack
denbosschemakelaar.nl
Portfolio Den Bossche Makelaar

Marianne Kalkman
www.mariannekalkman.nl
Portfolio Marianne Kalkman

Jacqueline Duerinck
www.jduerinck.nl
Portfolio Jacqueline Duerinck

Hans Mennes
www.mensinwerking.nl

2015

Lise Groot Koerkamp
www.krachtvansamenspel.nl
Portfolio Kracht van Samenspel
Het is prettig dat Daphne voorafgaand uitlegt op welke wijze ze werkt, welke verwachtingen ze van jou heeft en in welk tempo gewerkt kan worden. De samenwerking is erg vanzelf gegaan. Telkens lever ik mijn wensen aan, waar Daphne mee aan de slag kan. Ik vind Daphne precies in haar werk, ze is sterk in het meedenken met de ander en ze doet graag haar best voor je. Als klant heb ik me bij Daphne erg vrij gevoeld om steeds maar te vertellen wat en hoe ik het graag zou willen – en dan wordt een website pas echt van jou! Trots, kan je dan samen zijn 🙂 Ook plezier en fijne lachmomenten zijn in onze samenwerking prettig geweest. Juist, omdat het bouwen van een website toch best een serieuze en ingewikkelde taak is.

5 oktober 2015

2014

Lilian van der Gugten
Belangrijkste kwaliteiten: Deskundige, Waar voor uw geld, Hoge integriteit

“Daphne heeft mij op een prettige en persoonlijke manier wegwijs gemaakt in WordPress. Haar training past ze zodanig aan dat het precies is toegesneden op de vraag. Prettig met haar samen te werken.”

17 juni 2014

2013

Arno Prijs
Belangrijkste kwaliteiten: Deskundige, Waar voor uw geld, Creatief “

“Daphne heeft onze website gemaakt en daar zijn we meer dan tevreden over. Vanaf het begin klikte het goed. Bij de intake luisterde ze zeer goed en wist al snel onze wensen te vertalen naar een vormgeving waar wij blij van werden. Daphne is betrouwbaar in haar afspraken, werkt correct en denkt mee in oplossingen en mogelijkheden, en is zeer creatief. Daphne is iemand die de puntjes op de bekende i weet te zetten, ze is heel scherp in haar werk en ook als persoon is het fijn om haar te kennen. “

13 september 2013

Anouk Siegenbeek van Heukelom

Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Deskundige, Creatief

“Onlangs heeft Daphne voor mij trainingsmateriaal voor schrijfworkshops gemaakt. Het eindresultaat was snel klaar en direct zeer bruikbaar. De bijbehorende Prezi was stukken beter dan powerpoint die ik inleverde als basismateriaal, te meer omdat Daphne zelf met creatieve voorstellen kwam en spontaan haar eigen ideeën gebruikte voor de vormgeving, waar de presentatie erg van opknapte.”

11 oktober 2013

Deel deze pagina

Reacties zijn gesloten.