Website hulp voor bedrijven

Soms is het fijn om even wat extra handen te hebben in uw bedrijf. Als een project niet zo goed loopt. Als u tijd te kort komt en de deadline komt dichterbij. Met mijn jarenlange internet en intranet ervaring kan ik u vast verder helpen.

Denkt u hierbij aan:

  • hulp bij een nieuwe website
  • advies over hoe verder te gaan met de website / intranet
  • korte verbetertrajecten
  • ondersteuning bij webredactie
  • hulp bij een migratietraject

Op mijn LinkedIn pagina kunt u bekijken welke ervaring ik al heb opgedaan. Mijn meest recente ervaring bij een groot bedrijf was bij CZ in Tilburg, ik heb daar vooral veel met Sitecore gewerkt. Daarvoor werkte ik langere tijd bij het UMC Utrecht en bij de Rabobank aan SharePoint projecten.

Wat kost dat?

Voor bedrijven hanteer ik een uurtarief volgens afspraak. Dit hangt af van de aard, complexiteit en duur van de opdracht. Gemiddeld reken ik 66 euro exclusief BTW per uur.

Interesse?

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.

Deel deze pagina

Reacties zijn gesloten.