Websites voor ondernemers

Update: Op dit moment heb ik geen ruimte voor nieuwe opdrachten. Neem wel gerust contact op, ik werk ook samen met andere ZZP-collega’s die misschien kunnen helpen.

Jouw eigen website live zetten: dat zou een feestje moeten zijn. En dat is het ook! Maar voordat je zover bent zijn er soms wel wat hobbels te nemen. Vaak hoor je dat zelf een website maken met WordPress zo eenvoudig is. Dat is misschien zo voor mensen die handig zijn met de computer en die graag puzzelen. Maar vooral de start kan erg lastig zijn. Hoe kies je bijvoorbeeld een thema voor je site? Waar moet je dan op letten? En hoe zit het met de weergave van je website op een tablet of mobiele telefoon? En als je website klaar is, hoe kun je die dan zelf bijhouden?

Naast het maken van je website, moet je ook bedenken wat je wilt vertellen. Wat zeg je over je onderneming en over jezelf? Hoe richt je je echt op je doelgroep met je teksten? Waar vind je goede afbeeldingen?

Hulp bij jouw website

Ik kan helpen door jou bijvoorbeeld meer uitleg te geven over WordPress, door de inhoud van je site te maken (in goed overleg!) of je hele site te bouwen in WordPress van begin tot eind. Een website hoeft geen vervelende puzzel te zijn! Zo kun jij je richten op waar je goed in bent: je eigen onderneming en je klanten.

Ik denk graag met je mee over hoe je website en hoe je jezelf wilt presenteren. Want dat kan heel moeilijk zijn! Denk daarbij aan:

  • website maken in WordPress
  • webredactie en advies
  • social media mogelijkheden (vooral Facebook)
  • beeldmateriaal selecteren/zoeken

Wat kost dat?

Voor het maken van een hele website maak ik vaak een totaalprijs. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Een totale website door mij laten maken kost doorgaans 650 tot 900 euro exclusief BTW (afhankelijk van jouw wensen). Om een idee te krijgen wat je daarvoor krijgt, bekijk eens de website voorbeelden van mijn klanten.

Voor korte opdrachten, zoals webredactie of het regelen van updates vraag ik aan ondernemers 55 euro exclusief BTW per uur. Je kunt ook een strippenkaart bij mij afnemen, zodat je goedkoper uit bent. Vraag naar de mogelijkheden.

Interesse?

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.

Deel deze pagina

Reacties zijn gesloten.