Jouw WordPress website laten maken

Update: Op dit moment heb ik geen ruimte voor nieuwe opdrachten. Neem wel gerust contact op, ik werk ook samen met andere ZZP-collega’s die misschien kunnen helpen.

Als je een website wilt maken is er veel waar je aan moet denken. Je denkt na over teksten en afbeeldingen, maar bijvoorbeeld ook over de domeinnaam die je wilt gebruiken. Ik kan je helpen door wat zorgen uit handen te nemen en een website voor je te bouwen in WordPress, teksten te (her)schrijven en afbeeldingen te bewerken. Ik geef je uiteraard ook uitleg over hoe een en ander werkt. Het hoeft allemaal niet heel erg ingewikkeld te zijn, maar het helpt dat je niet het wiel hoeft uit te vinden.

Aan jou de keuze

Ik werk aan jouw website in goed overleg, heb je minder geld te besteden dan doe je meer zelf. Vraag daarom altijd naar de mogelijkheden! Ik werk graag met je samen.

Wat kost dat?

De prijzen lopen nogal uiteen, het hangt er vanaf wat je aan mij vraagt en hoeveel tijd dit kost. Om je een richtlijn te geven: ga bij het maken van een nieuwe website uit van 650 tot 900 euro exclusief BTW. Om een idee te krijgen wat je daarvoor krijgt, bekijk eens de website voorbeelden van mijn klanten.

Goed om te weten:

  • Betaling in termijnen is mogelijk.
  • Je krijgt altijd een duidelijke specificatie in mijn offerte zodat je keuzes kunt maken.
  • We spreken voor je website een vaste totaalprijs af  zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Interesse?

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek en een offerte op maat.

Deel deze pagina

Reacties zijn gesloten.