Workshops, individuele begeleiding en trainingen

Individuele begeleiding

Een website bijhouden kan best ingewikkeld zijn. Je moet op veel tegelijk letten: technische zaken (updaten en back-ups maken), lay-out, foto’s en tekstredactie. Met een paar uur individuele begeleiding kan ik je helpen om weer verder te komen met je site en het onderhoud weer verder op te pakken. Deze begeleiding geef ik in overleg op een datum en plaats die jou uitkomt (bij voorkeur omgeving Nieuwegein / Utrecht).

Lees meer over individuele begeleiding

Workshops MetDaphne

Ik heb regelmatig workshops in kleine groepen gegeven over uiteenlopende website onderwerpen. Op dit moment zijn er nog geen workshops gepland. Heb je daar wel wensen over? Stuur dan gerust een mail naar contact@metdaphne.nl of bel 06 422 87 416.  Waarschijnlijk zal een eerst volgende workshop in Nieuwegein gaan plaatsvinden.

Trainingen bij het NIOW

Vanaf 2018 geef ik regelmatig professionele trainingen voor het NIOW, voornamelijk op het gebied van tekstschrijven en formulering. Ik geef individuele schrijfcoaching bij het NIOW in Zeist en Open Trainingen op het gebied van schrijven (e-mails en brieven schrijven, zakelijk schrijven).  Ik ben nu ook CKRBO geregistreerd docent. Voor trainingen bij het NIOW gelden de tarieven van het NIOW en schrijf je je ook in via het NIOW.

Deel deze pagina

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.